Привітання з новим роком!

Шановні колеги і студенти!

Ось і наближається улюблене з дитинства свято – Новий рік. В ці дні прийнято підсумовувати справи минулого року і будувати плани на майбутнє.

Отже, чим запам’ятався нам рік 2013-й?

Звичайно, найвизначнішою подією стало святкування 55-ї річниці будівельного відділення. Готуючись до цього ювілею, колектив технікуму провів велику роботу, в тому числі й з поліпшення матеріальної бази. Обновилися наші коридори, сходові майданчики, частина аудиторій. Ведеться ремонт спортивної зали, де нарешті з’явилися нові пластикові вікна.

Подією для міського масштабу стало урочисте відкриття після реконструкції залу боксу.

Хочу зазначити, що цього року покращилася робота господарської частини, виховна робота, робота в гуртожитку. До участі в культурно-масових та інших виховних заходах було залучено близько 80% наших студентів, більша частина викладачів і майстрів виробничого навчання.

Але це – не привід заспокоюватись і відпочивати в наступному році! Бо у 2014-му нам необхідно пройти ліцензування професії «Кухар», курсів з підготовки водіїв, спеціальності «Соціальна робота» та підготуватися до акредитації спеціальності «Професійна освіта».

Так, роботи буде чимало! Потрібно поліпшити спортивну роботу, активно займатися профорієнтацією. Необхідно поліпшити інформування через заклади масової інформації, сайт навчального закладу про події, які відбуваються в технікумі, про заходи, які тут проводяться. Це має стати предметом уваги кожного члена колективу.

І щоб у вас вистачило душевних та фізичних сил на здійснення цих планів, я щиро бажаю всім міцного здоров’я, особистого щастя, душевної рівноваги, життєвого оптимізму, успіхів у справах та матеріального добробуту.

З наступаючим Новим 2014-м роком!

Директор техникуму М.І. Бєлих


Кiлькiсть переглядiв: 626

ЗАПРОШУЄМО НАВЧАТИСЬ ДО НАШОГО ЗАКЛАДУ ОСВІТИ!

Дата останньої зміни 15 Вересня 2021

Фотогалерея