Пробне ЗНО

З метою інформування учнів з питань підготовки та проведення зовнішнього незалежного оцінювання 2020 та 2021 років, пробного ЗНО, звертаємося з проханням розмістити на сайті Вашого закладу освіти посилання на сайт Донецького регіонального центру оцінювання якості освіти https://test.dn.ua/ та сторінку регіонального центру у соціальній мережі Іnstagram – https://www.instagram.com/ZNO_DON/ . Саме тут розміщується актуальна інформація з питань зовнішнього незалежного оцінювання 2020 та 2021 років, пробного ЗНО. Сторінки адаптовані до мобільних додатків. Сучасна молодь дуже активно користується інтернет ресурсами, тому, будь ласка, запропонуйте їм стати нашими підписниками.

Запрошуємо також Вас та педагогічних працівників закладу приєднатися до нашої сторінки в соціальній мережі Фейсбук www.facebook.com/DRCOKO

Ми своєчасно відповімо на всі запитання стосовно зовнішнього незалежного оцінювання і в чаті сайту регіонального центру, у розділі «Контакти» (https://test.dn.ua/faqs/), і у коментарях до відео та постах у соціальних мережах.

Кiлькiсть переглядiв: 442

ЗАПРОШУЄМО НАВЧАТИСЬ ДО НАШОГО ЗАКЛАДУ ОСВІТИ!

Дата останньої зміни 15 Вересня 2021

Фотогалерея